Böckerna är de nya inredningsdetaljerna

Det svenska folket är ett folk som älskar att renovera. Men ofta när man tänker på renovation så handlar det om att slå ut en vägg eller att bygga om badrummet eller liknande. Dock kan det ibland vara de små skillnaderna som gör en bättre helhet.

I dag är det lika viktigt att visa upp hur vi bor som att visa upp hur vi klär oss.

“En människa mår bättre, blir vänligare och gladare ifall man i sitt hem möter vackra former och färger på de ting man omger sig med.”(läs mer)

Detta härliga citat kommer från Ellen Key, och visst har kvinnan rätt! Vi mår bättre när vi omger oss av vackra former och färger. Vad det handlar om är att försöka visa upp oss och vår personlighet på bästa möjliga sätt. Detta är det nu många som väljer att göra med sina böcker. Ibland kan det kännas att bokläsning är så förra året för nu ska de endast vara en detalj som visar vårt levande inre. Dock om man ska tänka på att inredningen ska spegla ens personlighet så kan man istället framstå som ytlig om det visar sig att man inte läst Brott & Straff som man väljer att stoltsera med. Om du däremot gillar litteratur bör du hoppa av glädje över att få placera ut dina böcker för att de sedan kan leda till intressanta samtal med de som kommer över.

Andra bra detaljer

604076-comfortable-sofaAllt från matstolar till bra pris, ljuslyktor som ger sken eller varför inte spännande tavlor gör att ditt hem livas upp och blir mer trevligt att befinna sig i. Fundera ut vilken känsla du vill fånga och anpassa din inredning efter den så kommer du få ett hem som lyfter dig på bästa sätt.