Städa innan du börjar designa nya hemmet

Heminredning och design är något som många verkligen tycker om – och att skapa det där nya, fina hemmet som är alldeles fantastiskt och precis som man vill ha det är en dröm för många. Och faktiskt en dröm som ganska ofta slår in, så länge man har en stabil ekonomi och hyfsat realistiska drömmar så kan man faktiskt hitta det där drömboendet som är alldeles perfekt för en.

DammsugningMen här gäller det att stanna upp och tänka. Det är nämligen extremt lätt att falla i en fälla här. Man vill bort så mycket och komma igång och inreda sitt nya hem, och glömmer eller förtränger i all hast den där flyttstädningen man måste göra i sin tidigare bostad innan man kan ta sitt pick och pack och sticka iväg. Det kan kännas som en rejäl fotboja, och därför kan det vara bra att ta hjälp och anlita proffs. Du kan till exempel få flyttstädning i Stockholm med Vaxholm Städ & Flyttservice som garanterat ett gott resultat till dig. För om du lämnar din gamla bostad utan att städa den ordentligt kan du åka på att få betala dryga pengar för det. Dagens Nyheter har skrivit en artikel om att många flyttstädningar inte håller måttet och blir en dyr affär för slarvstädarna:

Var femte flyttstädning hos det kommunala bostadsbolaget MKB i Malmö är underkänd, enligt tidningen Metro. Paul Lehecka, jurist på hyresgästföreningen, bekräftar att flyttstädning är ett gissel för många.
– Det är absolut en av de vanligast förekommande tvisterna, säger han.

Läs hela artikeln här. Ja, kort sagt så är det ingen dum idé att redan från början anlita en städfirma – då kan du snabbt och smidigt komma iväg till din nya bostad och börja omedelbart med att låta den utvecklas och designas till ditt alldeles egna hem!