Heta trender 2019

Dags att göra om hemma? Då kan det vara bra att hålla sig a jour med rådande inredningstrender – här är några snabba tips på vad 2019 har att erbjuda i inredningsväg vad gällande trender.

När du ska inreda ditt hem är det väldigt smidigt att beställa alla inredningsdetaljer från en inredningsbutik online eftersom du dels kan ta del av ett större utbud och också lättare kan hitta vad du letar efter. Men har du koll på vad du ska köpa? Ett hett tips innan du sätter dig vid datorn för att klicka hem inredningsprylar är att kolla upp vilka trender som gäller och vilken trend som skulle passa ihop med din personliga stil. Och 2019 bjuder på en rad olika trender att välja mellan, dessa trender listar till exempel Elle Decoration:

  • 90-talet är tillbaka – inredning som glasbord, svampmålade väggar och prylar i allsköns färgglada mönster är hett och personlig i hur den används.
  • Högblanka ytorna gör comeback de med – skåp, lådor och möbler målade i högblank kulör är återigen något att satsa på så skippa det matta och våga skina lite extra.
  • Gult – årets trendigast färg, och det spelar ingen roll vad som är gult men något gult bör du ha i ditt hem!
  • Konstgjorda växter – har varit hett förr, men är nu ännu hetare och konstväxter är idag något helt annat än vad de var förr då många ser levande ut, undvik också plastblommor som inte ser äkta ut.

Fler trender att ta fasta på

Det är inte bara ovan nämnda trender som gäller för året. Det finns såklart många fler att ta fasta på.  Vill du till exempel inte ha gult hemma är det bara att välja en annan stark färg som accentfärg i hemmet, det är också i enlighet med trenden. Samma gäller om du inte vill ha ett glasbord – även skulpturala bord är något att ta en titt på!