Konstgjorda växter är hetare än någonsin

Vad för trender gäller egentligen för våren 2019 om man frågar i inredningsbutiker och tittar i inredningsmagasin? Förutom att våren alltid har ljusa färger som sina trognaste bundsförvanter är det mycket kuddar, textilier och ruffiga linnelakan att sova gott i.

 

Är du också sugen på att fräscha upp ditt hem efter en lång och mörk vinter? Då är textilier perfekt och dessutom prisvärt att börja med. Ta till exempel en titt på Nolhaga Hem för att se vad som finns när det kommer till kuddfodral, konstgjorda växter och snygga löpare till bordsdukningen.

Textil, konstgjorda växter och färg

Konstgjorda växter har verkligen fått en comeback i år, inte minst för att de är naturtrognare än någonsin. Nu när vi ändå gärna vill ha det grönt och grönskande runt oss, varför inte blanda in konstgjorda krukväxter för att verkligen sätta en spirande känsla på inredningen, som väntar på våren och solen lika mycket som du. Som det går att läsa här:

Från tacky och plastigt till naturtroget och en riktigt snygg inredningsdetalj. 2019 tar de konstgjorda växterna – de så kallade faux botanicals – plats bredvid den äkta varan – och det är svårt att se skillnad! – Elle Decoration

I Sköna Hem sammanfattas årets trender när det kommer till inredning ungefär såhär; linne, jute, läder och trä är material som både påminner om det avslappnade 70-talet och något som är trendigare än någonsin. Dessutom finns en stor vurm för klassiker i inredning, liksom att möblera lågt, bekvämt och flexibelt. Bordet har mindre fokus är innan och färgskalan innehåller allt från gult och metallic till milda, varma jordiga toner som terrakotta och brunt.

Mer om trender i inredningen här.