Tipsen inför försäljning

Det råder fortfarande en helt marknad, men bara för det ska man inte toppa sin bostad så den ska bli så fin som möjligt. Det kan handla om fler hundra tusen man kan gå med vinst. Men det gäller att finna balansen för att ens hem inte ska bli överstajlat. 

1562267-fireAtt köpa ny bostad är ett otroligt stort beslut – men så är det även när det kommer till att man sak sälja. Det gäller att sälja vid rätt tid, något amn inte alltid kan påverka. Men vad man däremot kan påverka är hur det ser ut invändigt. Ser man till bostadsmarknaden så är den, trots att vissa anser att den kommer att sjunka, fortfarande otroligt het. Men då gäller det att krama ut så mycket som möjligt och med det göra en bra affär. Tidningen Expressen skriver om de tio bästa tipsen du ska tänka på för att få en så bra affär som möjligt.

Lyft fram det bästa

Vad du ska tänka på är att lyfta fram de bästa i hemmet så när de potentiella köparna kommer så ska de få en wow-känsla och även kunna placera in sig själv och sina möbler. Så det gäller att finna en balans. Ska du renovera så tänk på att ytrenovera för att det ska bli skillnad och att köpa sideboard eller en ny snygg matta. Dessa möbler kan ge ett snyggt intryck och du kan även ta med dig möblerna till nästa ställe.

Tänk på att inte överstyla

Om du går i tankarna att låta någon komma och styla din lägenhet så kan det vara bra att tänka om, i alla fall vara noga med att det inte sak bli för mycket av det goda skriver svd.se. Detta då det kan få köparna att dra kappan åt sig och inte se det äkta med lägenheten. Så, fyll inte badkaret med paprikor eller baka bullar. Tänk mer på att hålla det fräscht, öppet och inbjudande.