Lätt att få hemmet som man vill

När man flyttar till ett nytt hem ställs man alltid inför frågan om hur man ska inreda det. Ofta har man en stil sedan tidigare som man vill fortsätta med men vill ändå börja om från början och det kräver mycket tid, pengar och planering för att allt ska bli så bra som möjligt och så som man vill. Men det är långt ifrån en omöjlighet! Beroende på vad man vill kan man fixa exakt vad som helst med lite olika svårighetsgrader. Gillar man antikviteter kan man enkelt klicka in sig på Barnebys.se som har alla auktioner på en webbplats, gillar man dansk design kan man vända sig till återförsäljare som jobbar med det. Eller så kan man göra som Therese och hennes inspirerande kök som de skrivit om på dt.se:

Therese Bomans kök syns. Det drar blickarna till sig redan ute på gatan, innan man ens kommit in i huset. Det liksom lyser om det.
– När solen ligger på lyser det ännu mer. Det blir en väldigt varm färg, förklarar Therese och drar med handen över de blanka luckorna. Alla luckor och lådor, högt som lågt, är knalligt orange. För att ytterligare förstärka, och matcha, färgvalet har fruktskålen, tvålpumpen och andra inredningsdetaljer samma färg.
– Jag vet inte riktigt hur vi kom fram till orange. Idén framkom och sen blev det så.(Läs resten av artikeln här).

Det gäller att kolla runt i sin omgivning och hitta inspiration till hur man själv vill ha det i sitt hem. Sen är det oftast bara att sätta igång!