Inred för jul

Julen lackar och har du inte fixat stämningen hemma är det hög tid att se till att göra det nu. Men hur gör man så att hemmet osar av en stämningsfull känsla? Enkelt – genom att använda rätt sorts inredning.

Ska du julfixa hemmet men inte har alla prylar du behöver? Smartast är att köpa julens inredning online för att komma undan billigt, men se till att du bokar expressfrakt för att få hem grejerna i tid! Julen lackar allt närmare, så det är hög tid att sätta igång med allt fixande nu innan julbutikerna stänger för julledighet och semestrar. Men hur ska du då göra för att skapa en stämningsfull stämning? Det finns en hel del enkla knep och knåp att ta till.

Inredningstips för jul

Det finns massor av olika knep för att fixa en stämningsfull jul hemma. Men det enklaste om du är ute i sista minuten är att pynta och fixa inför julafton är att inte lägga så stort fokus på just möbler och själva inredningen. Det smartaste är att inreda med hjälp av mindre pynt. Något som till exempel Expressen tipsar om är att skaffa julgran och sedan klä den sparsamt för att sedan lägga det riktiga krutet på vad som finns där under – nämligen julklapparna! Iväg och köp finare julpapper i olika utföranden och slå noga in de presenter du ska ge bort. Till exempel kan det vara smart att köpa extra kartonger och lägga presenterna i för att de ska bli finare och enklare att slå in. Vill du inte ha en stor gran som barrar och har sig hemma under julen? Det behöver du inte heller. Det senaste inom inredning för jul är nämligen att skaffa sig en rumsgran i stället. Det är som en vanlig växt, men är en gran! Kul va? Denna planta är perfekt för dig som inte vill ha en redig julgran hemma men som ändå vill ha något att klä lite fint. Den kan bli hela 50 meter i det vilda men när du har den i kruka, beroende på hur stor kruka du sätter den i såklart, så kan den bli som mest två meter. I sitt utseende är den lite ljusare än andragranar, men vad gör det? Den ger samma härliga julstämning i hemmet som en vanlig gran ger – så köp en sådan för att verkligen få in julstämningen i även de minsta av hem eller rum!