Städhjälp i julklapp

Vad jultomten har för överraskning till en själv kan man klura hur länge som helst på. Och att köpa julklappar till sina nära och kära kan vara en stor ångest innan julen. Vi har ofta allt vi behöver och att ge bort ytterligare en whiskyflaska känns lite… förra året. Att tänka ett steg till och däremot ge bort något som har stor uppskattning och kan ge underlättning är av större värde. Årets present må vara hörluren, men att ge bort en städning från www.hemmiljo.se kan vara presenten som får de största smilbanden. Kanske har du en väninna eller släkting som ska flytta ihop, flytta isär eller flytta till större som är i behöv av flyttstädning för att underlätta och kunna ägna sig åt roligare saker. Då är den bästa presenten att låta HemMiljö delegerar flyttandet.

Önska dig av chefen

Vad många inte tänker på med RUT-och ROT-avdraget är att om du får en present för 400 kronor så kan den fördubblas om du skulle få en städning. Säg det till chefen i tid och det kommer få hen att framstå som den bästa chefen som tänker på allt och du kommer få det skinande snyggt lagom till det nya året.

”Med hjälp av avdragen Rot eller Rut så blir presentkortet dubbelt värt. En julgåva som maximalt får kosta 450 kronor får en dylik tjänst för 900 kronor enligt avdragsregeln.”

Alla julklappar vi både ger och får är bra klappar. Men, genom att vi bara tänker ett steg till kan de här extra bra idéerna som en gratis städning dyka upp.