De viktigaste rummen

Vilket rum tycker du är viktigast i ditt hem? Den frågan kan du få väldigt många olika svar på, och alla har olika anledningar till att de väljer det rum som blir deras svar i slutändan.

Om man ska tro på vad som står i tidningarna, då är det uppenbarligen köket och badrummet som är viktigast när man pratar om bostäder. Köket är väldigt lätt att förstå varför så många bryr sig om, eftersom man ofta spenderar väldigt mycket tid i köket och vi har väldigt ofta gäster där, och då vill man så klart att köket inte bara ska vara praktiskt och lätt att använda med mycket arbetsytor, man vill även att det ska vara fint och snyggt där så man kan bjuda in folk där och känna sig stolt över sitt kök.Modernt badrum

Vad gäller badrummet så är även det viktigt, för man behöver ändå spendera en del tid där och få saker gör en väl så deppig som att behöva duscha och spendera tid i ett fult, orenoverat och tråkigt badrum med dålig belysning och fula våttapeter på väggarna. Nej, ett fint badrum höjer värdet på en lägenhet väldigt mycket och det är också bra för att man ska trivas. Vi vill gärna ha lite extra lyx och exklusivitet i dessa rum, det är nog många som känner igen sig i det. Freese & Bruno är en av de bästa plasterna att kolla om du vill ha inspiration till lyxig inredning i kök och badrum – kanske hittar du just de där detaljerna som gör att ditt kök blir riktigt fräscht och härligt, eller den där badrumsmöbeln som höjer ditt badrum över alla andra? Behöver du fler inredningstips kan du kika på den här videon!