Sätt upp markiser

En markis kanske är något man tror hör hemma ovanför caféets uteservering, ovanför en butiks skyltfönster eller på landstället men tro det eller ej – alla hem och hus kan ha nytta av snygga markiser!

10183135-colored-awnings (1)Om man vill hålla solen borta under varma sommardagar, förhindra insyn eller slippa kliva ut i en snödriva det första man gör på sin altan, så är det en markis man behöver införskaffa. Eller så kanske man rent av håller med skribenten i insändaren till tidningen Ystads Allehanda om att markiser i en snygg färg kan göra även en trist vårdcentral lite finare? Vilken anledning man än har för att skaffa en markis är den definitivt befogad. Men vem orkar köpa en tråkig standardiserad markis som vissa företag säljer till överpriser? Köp markisväv online på www.skapamer.se istället eftersom du både kan välja färg, mönster och stil från ett brett urval och slipper bläddra i en tråkig och opersonlig katalog. På deras Facebooksida kan man dessutom hitta flera olika tips och snabbt hitta de senaste erbjudandena. En annan fördel med att köpa sin markisväv online istället för att gå till en vanlig leverantör är att man kan vara säkrare på vilken kvalitet markisen får. I exempelvis Helsingborgs Dagblad finns en artikel om en man som fick agera markis i hela fyrtiofem minuter då markisens stomme blåst sönder, och det vill man ju inte ska ske med ens egna markis – och just därför är det viktigt att man köper kvalitetsvaror för både väv och stomme.

Tänk på grannarna

Ett gott tips till den som funderar på att köpa markiser till sin bostadsrätt är att kontrollera med sin bostadsrättsförening angående regleringar kring detta. I många föreningar har man nämligen specifika riktlinjer uppsatta kring färg och form. Så för att inte störa granfriden – kolla med grannarna först!